Трамп заявив, що Путін казав йому про напад на Україну

Це нібито було ще у часи президентства Трампа.

facebook.com/DonaldTrump/

Російський диктатор Путін казав нинішньому кандидату у президенти США  - Дональду Трампу – про наміри вдертися в Україну ще в ті часи, коли американський бізнесмен був займав посаду президента. Про це Трамп заявив на заході в мерії міста Оукс, на сході Пенсільванії, пише The Telegraph.

- Це було його зіницею ока, він говорив про це, але я сказав, що він на це не піде, - зазначив Трамп.

Екс-президент США запевнив, що  має гарні стосунки з Путіним і що при ньому вторгнення в Україну «ніколи не сталося»,  адже він нібито "добре ладить" з російським диктатором.

Також Трамп заявив про добрі стосунки з президентом Зеленським. Політик запевняє, що  покладе край війні у Східній Європі ще до того, як його знову оберуть главою держави.

- Байден нічого не зробив для цього - він навіть не розмовляв з Путіним більше року. Це війна, яка має закінчитися, і я збираюся покласти край цій війні... Я збираюся спробувати покласти край цій війні як обраний президент. Я хочу, щоб люди перестали вмирати, от і все, - запевнив кандидат у президенти США.

Дональд Трамп був 45-м президентом США. Він займав посаду з 20 січня 2017 до 20 січня 2021 року від Республіканської партії.