Україна зіграла внічию з Чехією в Лізі націй

Українська збірна продовжує залишатись на останньому рядку в турнірній таблиці групи з 4 очками в активі

УАФ

У польському Вроцлаві пройшов матч четвертого туру Ліги націй УЄФА. Збірна України зійшлася у поєдинку з національною командою Чехії. Гра завершилася внічию з рахунком 1:1, пише Champion.com.uа.

Перший тайм проходив у динамічному темпі з обох сторін. Однак удача посміхнулася чехам: після подачі кутового Лукаш Черв здійснив точний удар із-за меж штрафного майданчика, відкривши рахунок (0:1).

Український півзахисник Олексій Гуцуляк під час гри отримав травму внаслідок зіткнення головою з Томашом Соучеком. Через отриману травму Гуцуляка винесли з поля на ношах, а його замінив Олександр Зубков.

На початку другої половини гри центральний захисник збірної Чехії Ладіслав Крейчі, намагаючись закрити м'яч від Юхима Коноплі, зіграв рукою у штрафному майданчику. Арбітр після перегляду ВАР призначив пенальті, яке реалізував Артем Довбик (1:1).

Після гри українська збірна продовжує залишатись на останньому рядку в турнірній таблиці групи з 4 очками в активі. Чехія з 7 балами очолює квартет, у Грузії та Албанії по 6 очок. У наступному турі Ліги націй збірна України зіграє з Грузією. Матч відбудеться 16 листопада.