У Миколаєві вночі пролунали вибухи, є постраждалі та загибла

У ніч на 15 жовтня Росія атакувала Миколаїв.

ілюстративне

У ніч на 15 жовтня Росія атакувала Миколаїв. Внаслідок ворожої атаки є постраждалі та загибла, повідомили міський голова Олександр Сєнкевич та голова ОВА Віталій Кім.

Повітряні сили попередили про швидкісні цілі на Миколаїв о  02:31. Вже за декілька хвилин в місцевих пабліках заявили про вибухи в місті. Вже о 03:56 Кім повідомив про наслідок вибуху - є постраждалі. 

За даними Кіма, вночі на Миколаївщині силами й засобами протиповітряної оборони знищено три БпЛА типу «Shahed-136/131».  Саме місто ворог атакував, за попередніми даними, ракетами типу С-300.

- Внаслідок обстрілу загинула жінка, поранення отримали 16 людей, з них трьом надано амбулаторну допомогу, - наголосив він.

У ДСНС додали, що в одному з житлових районів міста пошкоджено інфраструктурний об'єкт, приватні житлові будинки та автомобілі. Виникли пожежі, що вже ліквідовані, на площах 30 та 400 кв. м. Окрім цього, в іншому районі міста горіли ресторанний комплекс й торгівельні павільйони. Пожежу локалізовано на площі 1400 кв. м. Станом на 8-му ранку ліквідація триває.