Фоззі з ТНМК розповів про перенесені операції: Встановили імпланти в шию

Артист вперше розповів про перенесені операції та проблеми зі здоров'ям.

відеоскриншот youtube.com/Слава Дьомін

Соліст гурту "ТНМК" Олександр "Фоззі" Сидоренко вперше розповів про проблеми зі здоров'ям. Після концертного туру минулої зими артист ліг під ніж хірурга, оскільки мав грижі в шийному відділі хребта, які заважали йому повноцінно рухатися. В інтерв'ю Славі Дьоміну музикант зазначив, що через біль він не міг спати, у нього були проблеми з лівою рукою, тому за порадою лікарів Фоззі наважився на операцію. Хірурги встановили виконавцю два імпланти.

- У мене були грижі сильні у шийному відділі. Після туру минулої зими я приїхав, не міг спати, з лівою рукою знову проблема. Лікар-нейрохірург сказав, що наступного разу мене доведеться оперувати там, де я буду. Я собі уявив, як у турі, наприклад у Німеччині, мене знов хапає, і що я робитиму? І мені поставили імпланти у шию, у хребет. Якщо я тепер і чогось боюсь, то після такої операції чхнути. У мене стоїть два імпланти. Це називається кейдж, – заявив Олександр.

У майбутньому на артиста чекає ще одне хірургічне втручання - він готується до операції на нозі.

– Зараз буде ще одна операція на нозі – стопа.

Музикант також зізнався, що після ДТП, яке сталося 8 років тому, він переніс операцію з відновлення розірваних зв'язок на колінах.