Любава Грєшнова розповіла про перенесену операцію: Постшоковий синдром був кілька днів

Артистка розповіла про проблему, яка заважала їй жити.

особистий архів Любави Грешнової

Актриса Любава Грєшнова вперше розповіла про перенесену операцію. В інтерв'ю Коротко про артистка зізналася, що їй знадобилася допомога лікарів через проблеми з очима. За словами Любави, у неї забився нососльозовий канал і перестав працювати, через що у неї постійно сльозились очі.

- Буває, що у людини забивається нососльозовий канал і перестає працювати. В принципі, нічого страшного, але з огляду на те, що я актриса й очі – мій основний інструмент, доводиться іноді робити такі маніпуляції. Я цього просто не знала. Прийшла до окуліста запитати, чому в мене постійно сльозиться око і що з цим робити. А вона дістала 10-сантиметрову голку і сказала, що чиститимемо. В око засовується величезна голка, і близько години око прочищається. Спочатку я намагалася втекти (сміється). Але далі я не могла б так ходити. Око виділяло сльози постійно.

За словами артистки, вона переживала через серйозне хірургічне втручання, адже її робота пов'язана із роботою на камеру.

- Сказати, що це страшно, -  нічого не сказати. Міліметр вправо чи вліво або раптом щось пішло б не так, можна було б прощатися з професією чи розраховувати лише на ролі піратів (сміється). Дуже часто для таких тривожних пацієнтів, як я, важлива впевненість лікаря. І її впевненість та професіоналізм врятували мене. Постшоковий синдром був кілька днів. Це не боляче, просто дуже страшно, – наголосила Грєшнова.

Любаві 36 років. Актриса одружена з колегою Михайлом Пшеничним, з яким познайомилася на знімальному майданчику фільму "Наречена мого друга", де вони зіграли закохану пару. Подружжя має сина Михайла. Грєшнова відома українським глядачам як ведуча першого сезону шоу "Зважені та щасливі", а також за ролями у проєктах: "Остання роль Рити", "Пізнє каяття" "Поверни моє кохання" "Поділись щастям своїм".