Вночі росіяни знищили поштове відділення у Херсоні, а в Куп'янську травмували 56-річного чоловіка

Росіяни практично цілодобово обстрілюють прифронтові регіони України.

t.me/ivan_fedorov_zp/12450

У ніч на 14 жовтня російські окупаційні війська завдали ударів по Херсонській, Харківській, Сумській та Запорізькій областях. Є постраждалі та руйнування.

У Херсонській області під ударом були Херсон, Комишани, Садове, Зеленівка. Пошкоджено приватні будинки, багатоповерхівки, дві ділянки газогону.

- Вночі, близько 3.00, російські окупаційні війська завдали масованого удару по північній частині Херсона. Поцілили, зокрема, в одне з поштових відділень. Згоріло 2 автівки. Фіксувалося до 10 "прильотів", - повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко. 

По Харківщині росіяни били "шахедами" та FPV-дронами. Є влучання у Куп'янську та Ізюмському районі, повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов. У Куп'янську постраждав 56-річний чоловік.

- На Куп’янському напрямку ворог протягом дня 16 разів намагався просунутися до наших позицій неподалік Петропавлівки, Піщаного, Вишневого, Копанок та Лозової. П’ять атак відбито Силами оборони, 11 боєзіткнень тривають, - написав Синєгубов у Telegram.

Вночі та вранці 14 жовтня росіяни здійснили дев'ять обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області - скидали КАБи. Як повідомили у місцевій ОВА, зафіксовано дев'ять вибухів. Обстрілів зазнали Краснопільська, Тростянецька, Великописарівська та Глухівська громади.

Впродовж доби окупанти завдали 177 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області, повідомив начальник ОВА Іван Федоров. Надійшло чотири повідомлення про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.