Українська команда NAVI виграла $100 тисяч за перемогу у кіберспортивному турнірі

Українська команда отримала за перемогу $100 тисяч та путівку на турнір IEM Katowice 2025.

navi.gg

Українська кіберспортивна команда Natus Vincere (NAVI) перемогла у гранд-фіналі престижного турніру Intel Extreme Masters Rio 2024 з Counter-Strike 2. Як повідомляється на офіційному сайті NAVI, у поєдинку з німецькою організацією MOUZ українці здобули перемогу з рахунком 3:1.

Змагання проходили у місті Ріо-де-Жанейро у Бразилії. Українська команда отримала за перемогу $100 тисяч та путівку на турнір IEM Katowice 2025.

- Народжені Перемагати вибивають MOUZ та здобувають четверту перемогу на tier-1 турнірі за рік! За цей виступ NAVI заробили $100 тисяч. Наш колектив конкурентно провів груповий етап: хлопці були сильнішими за Imperial та Liquid, однак у фіналі поступилися FURIA (2:0), які якісно виступали на домашньому турнірі, – повідомили у команді. .

Після перемоги на IEM Rio 2024 HLTV визначили найбільш цінного гравця турніру. Їм став Іван Міхай (iM), який закінчив змагання з рейтингом 1.15 та вніс величезний імпакт у фіналі проти MOUZ.

- Найкращою мапою для Міхая cтав Inferno проти Outsiders, де він набив 1.95 рейтингу. Також варто відзначити високий рівень гри нашого гравця і в інших зустрічах з Heroic та Imperial, – йдеться у колективі.

У складі Natus Vincere виступають два українці (Валерій "b1t" Ваховський та Ігор "w0nderful" Жданов), литовець (Юстінас "jL" Лекавічус), румун (Міхай "iM" Іван) та фін (Алексі "Aleksib" Віролайнен). Тренує команду українець Андрій "B1ad3" Городенський.