ALEKSEEV підтвердив розставання з ексучасницею "ВІА Гри" Уляною Синецькою

Виконавець вперше заговорив про розрив із коханою.

instagram.com/alekseev_officiel

Співак Нікіта Алексєєв (ALEKSEEV) підтвердив розрив з ексучасницею гурту "ВІА Гра", росіянкою Уляною Синецькою після п'яти років стосунків. Артист не розкрив причин розставання пари, але натякнув, що вони втратили зв'язок один з одним.

- "У сенсах, що шукали, щастя заблукало, втратили, на жаль, себе". Ось колись я так подумав. Напевно, це буде відповідь, – поділився ALEKSEEV в інтерв'ю YouTube-каналу Люкс ФМ.

Артист також зазначив, що з ним часом буває складно у стосунках через різкі перепади настрою. У такі моменти він майже не підпускає до себе нових людей, іноді й рідних, котрі хочуть допомогти.

- Я не аб'юзер, у цьому плані проблем немає. У мене настрій дуже стрибає. Буває так, що я просто замикаюся дуже сильно і взагалі нікого не пускаю. Навіть, найближчу людину, яка біля мене і хоче допомогти. Для людей, які біля тебе це дуже важко. Іноді буває настільки сумно, що важко вийти із цього стану, – сказав він.

Нікіта Алексєєв старший за Уляну Синецьку на три роки. Пара познайомилася під час зйомок у російському проєкті "Нова Фабрика Зірок", де двічі виступила у дуеті - Уляна була учасницею, а Нікіта - запрошеним виконавцем. Обидва артисти – колишні учасники проєкту "Голос" у своїх країнах. Пара жила у Києві. Після початку повномасштабної війни ALEKSEEV розповідав, що Синецька навіть хотіла стати громадянкою України. Для цього він навіть звертався до СБУ, щоби поставити її на облік. Останнім часом про їхні стосунки нічого не було відомо. Пара не з'являлася разом на публіці та не публікувала у соцмережах спільних фото.

ALEKSEEV відомий як учасник четвертого сезону вокального шоу “Голос країни”. Найвідоміші його пісні: "А я пливу", "Пьяное солнце", "Снов осколки", "Как ты там", "Назавжди".