Третя штурмова бригада випустила музикальний кліп

Музику для відео написав постпанк-гурт “ДК Енергетик”, а героями кліпу стали реальний боєць та його дружина.

instagram.com/sofikoo

Третя штурмова бригада випустила відеокліп у рамках нової кампанії з рекрутингу. Пісню “Сонце” до нього написав постпанк-гурт з Броварів “ДК Енергетик”, а у відеокліпі знялися боєць Третьої штурмової Богдан Вербовий на псевдо Хмель та його дружина, модель Ілона Вербова.

- Пара у відеокліпі — справжні закохані, боєць Третьої штурмової бригади на псевдо Хмель та його дружина Ілона, українська модель. Коли почалося повномасштабне вторгнення, Ілона підтримала кохану людину у рішенні захищати країну від російського ворога. Він приєднався до підрозділу, а в розпал війни пара одружилася. Сьогодні Хмель командує відділенням у 1-й роті 1-го штурмового бата бригади. Дівчина допомагає батальйону свого воїна та найголовніше — увесь цей час вони кохають та живуть тут і зараз, — сказано в описі до відеокліпу.

Напередодні нову рекламну кампанію «Я люблю Третю штурмову» розкритикувала телеведуча та продюсерка Ярослава Кравченко. Вона зазначила, що чоловік у формі це не тільки про привабливість, а й про переживання, реабілітацію після поранень чи ампутації, про втрату, полон та ПТСР. Жінка у рекламі, на її думку, скоріше, трофей, ніж об'єкт.