У Дніпрі гендиректор Steko Положай поскандалив з військовими - посилав солдатів "копати"

На допомогу бійцям довелося викликати спецназ.

instagram.com/serhii.steko/

У Дніпрі стався скандал між підприємцем Сергієм Положай та військовослужбовцями. Під час перевірки документів бізнесмен висловлювався нецензурними словами у бік наших захисників. Відео опублікував Телеграм-канал "Дніпро Оперативний".

- У мене здоров'я як два тебе, а ти мені розповідатимеш, як мені поводитися і розмовляти. Ще раз повторюю, я генеральний директор. 2760 людей працює. Ти солдат, б**ть, п**уй копати бл**ь, - заявив бізнесмен.

Після того, як у соцмережах поширили відео зі скандалом, місцеві жителі визначили учасника скандалу. Ним виявився гендиректор компанії з виробництва пластикових вікон Steko – Сергій Положай. Пізніше він підтвердив у своєму Інстаграмі інформацію та розповів подробиці інциденту. За словами бізнесмена, 12 жовтня в центрі Дніпра була "величезна облава" співробітників ТЦК - у цей час він прогулювався у парку Шевченка, де його зупинили військкоми.

- Пред'явив військовий з оновленими даними та повістку, продовжену до 1 листопада. Але!! Ці галимі риси кажуть: "У нього немає бронювання, немає відстрочки, і він підлягає мобілізації", - пише Положай.

Бізнесмен заявив, що нібито військові збиралися його посадити в бусик", щоб доставити до ТЦК. У результаті між чоловіком і бійцями стався скандал. На підкріплення довелося викликати спецпідрозділ.

- Вони переплутали, що зіткнулися не сикуном і чмошником, а з ГОРИЙ! Я їм таких х**в насував, цим га**мим ТЦКшникам, що вони викликали підкріплення автоматників:) Показавши автоматникам у балаклавах свою зброю, документи тощо. співробітники спецпідрозділу послали всіх - ТЦК, поліцію і т.д., і я ескортом автоматників пішов додому. Але! На жаль, з м**зями ТЦКшниками ходять галимі блогери. Які викладають відео, – написав він.

У своєму посту бізнесмен визнав, що образив представників ТЦК. За його словами, на повагу нібито заслуговують лише військові на передовій. Також він додав, що тим, хто "хто займається добрими справами, роблячи вікна, потрібно не заважати".