В Україні очікується різке похолодання, низку регіонів накриють дощі

Синоптики розповіли, якою буде погода найближчими днями.

REUTERS

По всій території країни, у понеділок, 14 жовтня, очікується типова для осені погода зі змінною хмарністю та помірними дощами. Температура повітря буде по-осінньому прохолодною. Вночі мінімальна температура становитиме +5°C, а вдень максимальна досягне +17°C. Про це свідчать дані, опубліковані "Укргідрометцентром".

Згідно з прогнозом синоптиків, на Заході країни прогнозується мінлива хмарність та короткочасні опади. Нічні температури коливатимуться від +5°C до +7°C, а денні – від +9°C до +11°C. У Північних областях також очікується мінлива хмарність та короткочасні дощі. Температура повітря вночі становитиме від +5°C до +7°C, а вдень – від +9°C до +11°C.

У Центральних регіонах прогнозується мінлива хмарність із короткочасними дощами. Вночі температура буде в межах від +5°C до +7°C, а вдень – від +11°C до +13°C. На Півдні країни мінлива хмарність із короткочасними опадами. Вночі очікується від +7°C до +9°C, а вдень – від +13°C до +15°C.

У Східних областях також мінлива хмарність та короткочасні дощі. Нічні температури становитимуть від +6°C до +8°C, денні – від +10°C до +12°C. У Криму прогнозується мінлива хмарність, без опадів. Нічні температури становитимуть від +8°C до +10°C, а денні – від +15°C до +17°C.