Кандидат у президенти США Камала Гарріс позувала для обкладинки VOGUE

Для обкладинки Гарріс зняла знаменитий фотограф Енні Лейбовіц.

Енні Лейбовіц, Vogue

Віцепрезидент США та кандидат на пост лідера Америки від демократів Камала Гарріс знялася для digital-обкладинки Vogue. Для журналу її сфотографувала знаменитий фотограф Енні Лейбовіц.

В інтерв'ю виданню Гарріс розповіла, як дізналася, що Джо Байден розглядає її на місце свого наступника. Після перших дебатів чинного президента-демократа та його суперника-республіканця Дональда Трампа, представники влади закликали Байдена залишити президентські перегони. Сам він протягом кількох тижнів говорив, що дотримуватиметься наміченого курсу, проте незабаром все ж зняв свою кандидатуру і запропонував обрати кандидатом від партії Гарріс. За словами Камали, того дня вона була вдома із дочками племінниці, яка приїхала до неї у гості.

- Ми були першими, хто прокинувся в будинку, - зазначила віцепрезидент США. - Вони розмовляли зі мною, доки я займалася спортом та дивилася кулінарне шоу. Це мій спосіб відволіктися від політики – дивитися кулінарний канал.

Пізніше, як розповіла Гарріс, вони готували сніданок, де вона почула заяву Байдена. З того часу її телефон не замовкав ні на хвилину.

Vogue не вперше підтримує демократів. Для обкладинки американського видання знімалися перша леді США Джилл Байден, дружина експрезидента Барака Обами Мішель, а також кандидат у президенти Гілларі Клінтон.