Українка Таню Муіньо зняла кліп для JENNIE з групи Blackpink

Режисер зрежисирувала відеоролик для успішної K-pop-виконавниці.

скріншот відео youtube.com/JENNIE

Український режисер та кліпмейкер Таню Муіньо зняла кліп на пісню Mantra співачки JENNIE із південнокорейського гурту Blackpink. Відео було опубліковано на YouTube-каналі виконавиці у ніч на 11 жовтня.

У кліпі співачка змінила п'ять образів, кілька авто та локацій. До відео увійшли кадри, де зірка танцює з дівчатами на дорозі на тлі палаючих машин, позує біля хмарочосів, танцює прямо на АЗС і хлюпається в басейні з авто. Відео закінчується словами: "Це мантра гарної дівчини. Вона просто неперевершена. Всі знають, що вона - це я", після чого JENNIE з танцівницями йде вулицею.

JENNIE 28 років. Вона дебютувала як учасниця гурту Blackpink у 2016 році. Колектив став першим дівочим гуртом, який отримав звання "Гурт року" у XXI столітті за версією MTV Video Music Awards, а 2022-го журнал Time назвав Blackpink "Артистами року". У листопаді 2018-го JENNIE випустила перший сольний сингл-альбом Solo, а 2023-го дебютувала як актриса в американському серіалі "Ідол" під псевдонімом Дженні Рубі Джейн.

Це не перший кліп Муіньо для світових знаменитостей. У 2019 році вона зняла кліп Small Talk для Кеті Перрі. За п'ять років Таню Муіньо встигла попрацювати з Біллі Айліш, Lil Nas X, Cardi B, Lizzo, The Weeknd, Брітні Спірс та Елтоном Джоном, Doja Cat і Ленні Кравіцом, Дуа Ліпою, а також зняла два кліпи для Гаррі Стайлса. Вона лауреат премії MTV Video Music Awards за найкращу операторську роботу та поп-відео й дворазовий номінант на Grammy у категорії «Найкраще музичне відео».