Дженніфер Лопес вперше розповіла про розлучення з Беном Аффлеком і хто був його ініціатором

Зірка порушила мовчанку щодо розлучення з актором.

Kevin Winter/Getty Images

Американська співачка та акторка Дженніфер Лопес вперше прокоментувала розлучення з колегою Беном Аффлеком після двох років шлюбу. За словами артистки, ініціатором розлучення виступила вона, і це був важкий час для її родини. Зірка переконана, що їй не варто шукати щастя в інших людях, щоб заповнити порожнечу, і тепер вона вчиться почуватися щасливою без чоловіка поряд. Про це Лопес розповіла у розмові з журналістами видання Interview.

- Ти маєш бути повноцінною, якщо хочеш чогось кращого. Ти маєш бути гарною сама по собі. Я думала, що навчилася цього, але це не так. А потім - цього літа - мені довелося сказати: "Мені треба піти й побути на самоті. Я хочу довести собі, що можу це зробити", - уточнила вона. - Так, самотньо, страшно. Це сумно. Це почуття розпачу. Але перебування у стосунках. не визначає мене. Я не можу шукати щастя в інших людях.

Вперше чутки про розлучення пари з'явилися у травні цього року, коли зірка скасувала свій тур This Is Me та оголосила, що бере відпустку, щоб побути поруч із родиною. У серпні ЗМІ, посилаючись на документи з реєстру, заявили, що зірка подала документи про розірвання шлюбу, не вдаючись до послуг адвоката. У заяві у графі "Дата розлучення пари" Дженніфер вказала 26 квітня 2024 року.

Лопес і Аффлек відновили роман у 2021 році, більш ніж через 17 років після того, як вони вперше заручилися, а потім скасували весілля. Закохані таємно розписалися в Лас-Вегасі у липні 2022-го, а в серпні того ж року зіграли пишне весілля у родинному колі. До возз'єднання з Аффлеком Лопес була одружена з колегою Марком Ентоні. Від цих стосунків вона має двох дітей. Аффлек має трьох дітей від акторки Дженніфер Гарнер, з якою він розлучився у 2018 році.