Альона Омаргалієва розповіла, як реагує на зірок, які виїхали з України

Артистка поділилася, як ставиться до зірок, які виїхали з України.  

instagram.com/omargalieva.alena

Співачка Альона Омаргалієва зізналася, як ставиться до колег, які через повномасштабну війну виїхали з України. В інтерв'ю OBOZ.UA артистка зазначила, що нікого не хоче засуджувати і кожен робить свій вибір, оскільки всі мають різний психологічний стан.

– Я не хочу нікого засуджувати, розумію, що це вибір кожної людини. Ми всі психологічно по-різному налаштовані. Не хочу займатися осудом людей, бо в кожного свої таргани в голові.,
– поділилася зірка.

Артистка також згадала, як 2014-го після початку війни на сході України стала мамою. За словами Альони, незважаючи на складні часи, вони з чоловіком зробили свідомий вибір і залишилися в Україні, продовжуючи розвивати музичну кар'єру.

- Взагалі ми, українці, дуже багато чого переживаємо за ці більш ніж 10 років, не знаю, як справляємось. Я кажу, що мозок – це така хитра штука, яка захищає наші бар'єри, щоб ми не збожеволіли. Але маю надію, що люди, які виїхали за кордон, принаймні донатять і допомагають нашим військовим, – зізналася вона.

На початку повномасштабного вторгнення співачка разом із сином виїхала до Польщі. Альона уточнила, що обрала цю країну, адже хотіла мати змогу бачитись із чоловіком Тамерланом, який захищає нашу країну на фронті. Через пів року родина повернулася до України.

Тамерлан вступив до лав тероборони і чотири рази дивом залишався живим, потрапивши під снайперський обстріл. Він був одним із тих, хто звільняв Бучу від російських окупантів. Пізніше виконавець добровольцем поповнив лави ЗСУ і зараз виконує бойові завдання, спеціалізуючись на БпЛА.

Альона та Тамерлан виступали як дует з 2009 року. 2013-го пара одружилася, у них є син Тимур. У 2022 році Омаргалієва запустила сольний музичний проєкт.