Анна Саліванчук розповіла, як її змінила війна і чи ходить на побачення після розлучення

Артистка розповіла, як змінилося її життя з початку повномасштабного вторгнення та після розриву з чоловіком.

instagram.com/salivanchuk.anna

Актриса Анна Саліванчук розповіла, як змінилося її життя за 2,5 роки повномасштабної війни. В інтерв'ю Коротко про зірку "Одного разу під Полтавою" зазначила, що, окрім розлучення з чоловіком, у неї змінилося оточення та відбулася переоцінка цінностей. Якщо раніше вона брала на себе багато роботи заради заробітку та перспективних ролей, то тепер намагається жити сьогоднішнім днем.

- По-перше, я розлучилася. Хоча це сталося не через війну. Проблеми були і до цього. Звичайно, і в мене деякі люди відсіялися. Змінилися й цінності. Наприклад, учора мені підняв настрій відбій тривоги, бо я змогла потрапити в спортзал на тренування. Я була така щаслива, наче мені діамант подарували. Як мало зараз людині треба для щастя. Раніше я кожного літа багато працювала, постійно знімалася, бо боялася проґавити якусь роль, хотіла знятися у всіх стрічках, хотіла заробити всі гроші світу. Цього літа сказала: досить! Ніхто не знає, що буде завтра, а я хочу на море, хочу, щоб мої діти не хворіли багато восени, досхочу наплавалися у морі, отримали свій вітамін D. І я відмовилася від головної ролі в кіно, від якихось грошей, сіла з дітьми в машину і поїхала. Перший раз в житті я була на відпочинку 35 днів. Я більше 11 днів за все своє життя не відпочивала. Не дозволяла собі цього. Я так боялася, що пропущу якусь роботу, що хтось про мене забуде. А зараз мені начхати, забуде хтось про мене чи ні, буде якесь кіно чи не буде. Хочу жити сьогоднішнім днем. Хочу, щоб були щасливими діти, хочу бути щасливою сама. Тому максимально намагаюся над цим працювати.

Артистка також зізналася, чи ходить на побачення після розлучення з чоловіком. Зірка з 2015 року була одружена з експродюсером "Студії Квартал 95", а нині народним депутатом Олександром Божковим. Пара розлучилася у травні 2023 року, але публічно не говорила про причини розриву. Експодружжя виховує двох синів: 11-річного Гліба та п'ятирічного Микиту.

- По-перше, багато чоловіків зараз воюють. Багато хто ховається. У нас у принципі проблема із чоловіками. До того ж як мене можуть запрошувати на побачення, якщо я можу бути на знімальному майданчику або на дитячому. Я ніде ні з ким не спілкуюсь і не бачуся, – уточнила Анна.

Саліванчук 39 років. Українським телеглядачам вона відома за ролями в серіалі "Свати-4" (співачка-початківиця Гера-Катя), "Одного разу під Полтавою" (продавщиця Віра) та фільмам "Свінгери" та "Свінгери-2" (працівниця паспортного столу Ірина).