Сини Яремчука заявили, що їх не запрошували зніматися у фільмі про батька

Дмитро та Назарій Яремчуки заявили, що хотіли дати інтерв'ю для документального фільму про батька "Незрівнянний світ краси", проте їх не запросили.

Сини співака Назарія Яремчука Дмитро та Назарій заявили, що хотіли дати інтерв'ю для документального фільму про батька "Незрівнянний світ краси", проте їх не запросили. В інтерв'ю OBOZ.UA брати розповіли, що дійсно мали зустріч із режисером картини та дали згоду на зйомки у стрічці. Проте фільм вийшов без їхньої участі.

- Багато людей задаються питанням, чому у фільмі про Назарія Яремчука немає інтерв'ю з його синами Дмитром та Назарієм Яремчуком-молодшим. Для мене це також залишилося запитанням, тому що в нас були домовленості з режисером відзняти інтерв'ю, і ми його планували. Однак для мене стало несподіванкою, коли раптово фільм вийшов у прокат, - розповів Назарій.

Брати сказали, що фільм їм загалом сподобався. Проте Дмитра та Назарія здивувала відсутність згадки про їхню матір і першу дружину співака Олену, з якою він прожив у шлюбі 15 років.

- Також я був упевнений, що режисер не забуде взяти інтерв'ю в першої дружини Назарія Яремчука Олени, моєї мами. Вони з татом прожили у шлюбі 15 років. Мама, професійний музикант, брала активну участь у його творчому житті і становленні як зірки української сцени, як творчої особистості та загалом була свідком розвитку культури тих часів. Її слово про Назарія Яремчука мало б велику цінність у фільмі, - розповів Назарій Яремчук-молодший.. 

Брати вважають, що Марія Яремчук має задонатити на ЗСУ 14 млн 800 тис. гривень, зібраних у прокаті фільму. Мовляв, цього б хотів батько.

В авторів фільму інша версія, чому брати не з'явилися у стрічці. Продюсер стрічки Максим Сердюк запевняв, що Марія Яремчук запрошувала зведених братів взяти участь у зйомках, але ті відмовилися.

Це не перший публічний конфлікт нащадків Яремчука. У липні співачка заявила, що ніколи не спілкувалася з братами і не претендувала на роялті від батькових пісень, які ті забирали собі.