У Києві чоловік вдарив чужого пуделя і наступного дня отримав підозру

Незнайомець вдарив песика на прізвисько Падді з такою силою, що той деякий час не міг підвестися.

kyiv.npu.gov.ua

У Києві 51-річний чоловік вдарив чужого пуделя біля відділення пошти і наступного дня отримав підозру в жорстокому поводженні з тваринами. Про це 8 жовтня повідомили столичні поліція та прокуратура.

Інцидент стався 7 жовтня на Печерську біля відділення пошти. Згідно з опублікованими відео, спочатку собака стрибнув на чоловіка у відділенні пошти, після чого той подивився, чи не сталося щось з його джинсами. Після виходу з пошти пудель знову кинувся назустріч незнайомцю, після чого чоловік вдарив собаку ногою.

- 51-річного киянина повідомлено про підозру в жорстокому поводженні з собакою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років, — розповіли у пресслужбі Київської міської прокуратури

У прокуратурі зазначили, що чоловік вдарив тварину з такою силою, що вона деякий час не могла підвестися. Власниця одразу відвезла собаку до ветеринарної клініки, де у песика на прізвисько Падді діагностували забої. Тварина потребує тривалого лікування.

Також жінка звернулася до Печерського управління поліції Києва. Вона заявила, що її песик дуже дружелюбний і любить, щоб його гладили.