MÉLOVIN та iSKra виступатимуть на премії MUZVAR з хітом "Обиратиму себе"

Музична премія MUZVAR AWARDS-2024 оголосила імена перших артистів, котрі виступатимуть на церемонії.

Музична премія MUZVAR AWARDS-2024 оголосила імена перших артистів, котрі виступатимуть на церемонії. MÉLOVIN та iSKra виконають дуетний трек «Обиратиму себе», який за кілька днів після прем'єри очолив усі можливі чарти. 

- MUZVAR AWARDS - важлива подія для української музичної індустрії, особливо під час війни. Я радий стати частиною цього музичного свята, а особливо приємно, що разом із глядачами ми виконаємо пісню-гімн любові до себе «Обиратиму себе». Я впевнений, ми з iSKra знайдемо, чим здивувати українців. Хочу, щоб ця пісня отримала дещо інше звучання та, можливо, ще більше розширила свою аудиторію. Аудиторію тих, хто зараз на шляху любові до себе, самоповаги й чіткого вибору в житті. Я за те, щоб навіть у темні часи ми не втрачали віри й продовжували боротися за власне «я», тим самим роблячи сильнішою країну і щасливішим оточення, - зазначив MÉLOVIN. 

Для iSKra це буде дебютний виступ на сцені всеукраїнських премій. 

- Для мене новина про виступ на MUZVAR AWARDS виявилася максимальним сюрпризом. Я потрапила в казку, і вона з неймовірним сюжетом, про який я і мріяти не могла. Це так незвично усвідомлювати, що сцена премії, за якою ти стежиш кожного року, відкриває для тебе свої куліси. Виступ на MUZVAR AWARDS - це новий рівень, це неймовірний досвід і старт, з якого почнеться велике майбутнє мого проєкту. І я безмежно вдячна MÉLOVIN та всій команді за те, що казка, в яку я потрапила, не закінчується, а лише продовжується, - зазначила виконавиця. 

Церемонія нагородження MUZVAR AWARDS-2024 відбудеться 5 листопада у знаковому для українців місці - Національному центрі "Український дім". Всі переможці номінацій від MUZVAR AWARDS отримають унікальну статуетку від креативного партнера Kochut Interiors і вже впізнавану серед артистів золоту відзнаку у вигляді візуального символу премії – “Фенікс” від художника Володимира Цісарика. Презенти для номінантів надає центр естетичної та антивікової медицини CPG Center.

Вже відомі імена всіх номінантів премії окрім категорії "Move to Reality | Найкраща нова пісня” від спеціального музичного партнера премії “Радіо “Сільпо”. Їх оголосять 15 жовтня.