Злата Огнєвіч відреагувала на чутки про роман із солістом "Бумбоксу" Хливнюком: Він мені подобався

Артистка розповіла, що деякий час вона справді відчувала симпатію до колеги, але далі творчого дуету їхнє знайомство не зайшло.

колаж KP.UA

Співачка Злата Огнєвіч уперше прокоментувала чутки про роман із лідером гурту "Бумбокс" Андрієм Хливнюком. У коментарі для YouTube-каналу "Люкс ФМ" виконавиця зазначила, що давно не спілкувалася з Хливнюком і не має з ним таких стосунків, щоб цікавитися справами та життям. Однак вона не проти, якщо вони зустрінуться та вип'ють каву за приємною розмовою. При цьому Злата уточнила, що Хливнюк, як і більшість творчих особистостей, "непроста людина".

- Пройшло багато часу з нашої останньої зустрічі, і мені було б цікаво побачити, наскільки він змінився. Тому що я думаю, що 100% за цей час відбулися зміни. Але він дуже непроста людина, як і всі творчі люди. Покажіть мені просту творчу людину. Це проявляється у всьому: у підході до творчості, у характері, у спілкуванні з людьми, – поділилася виконавиця.

Огнєвіч також додала, що деякий час вона справді відчувала симпатію до колеги, але далі творчого дуету їхнє знайомство не зайшло, оскільки жоден з артистів не зробив першого кроку. У вересні 2020 року співачка випустила трек "Ти обіцяв", вірші до якого написав Хливнюк.

- Він мені тоді дуже подобався, бо неможливо встояти перед чаклунством глибокого, розумного, талановитого, харизматичного чоловіка. Так, він мені подобався, але, як ви бачите, це лише творча спілка, в якій народилася пісня. Тому що я не планувала цього [стосунків]. Якщо раптом складеться така доля, що ми зустрінемося, знову спілкуватимемося на тему творчості, я побачу якісь вірші, але я думаю, що це неможливо, бо такі зустрічі, вони трапляються лише раз у житті, - розповіла знаменитість.

Златі 38 років. У 2013-му вона представляла Україну на "Євробаченні", посіла 3-е місце. У 2014-2015 рр. була народним депутатом від Радикальної партії. Найвідоміші її пісні: "Зозуля", "Танцювати", "Солодка кара", "Gravity".

У 2021-му Огневич була героїнею романтичного шоу "Холостячка-2", де у фіналі обрала Андрія Задворного, відмовивши Дмитру Шевченку. Після закінчення проєкту пара зустрічалася 1,5 місяця, але розійшлася з ініціативи бізнесмена. На фінальному пост-шоу сезону  ексобранець артистки пояснив, що вирішив перервати стосунки, оскільки "у нього зникли почуття".