Тоня Матвієнко у річницю смерті матері присвятила їй пост: Зроблю концерт пам'яті

Артистка написала відкритого листа матері та розповіла про зміни у житті за останній рік.

instagram.com/tonya_matvienko

Співачка Тоня Матвієнко у першу річницю смерті матері, рародної артистки України Ніни Матвієнко, присвятила їй зворушливий допис. Зірка опублікувала в Instagram чорно-білий знімок легенди української сцени та звернулася до неї у відкритому листі, де розповіла про зміни, що трапились у сім'ї за минулий рік.

- Вже рік, як вас немає… Мій душевний стан і шок можна було передати хіба що з відчуттям, коли я взнала, що почалася війна. Спустошена та вичавлена, як ганчірка. Моє життя змінилося назавжди. Я знаю, що таке втрата, і знаю, що таке цінувати. Я не могла ходити на кладовище і не прибирала ваші дома речі. Спочатку не хотілося ніде зʼявлятися, бо люди згадували вас, а для мене це було як по живому. У нас все добре. Вам президент посмертно відзначив нагородою «Національна легенда України», а Нінусик заспівала вперше зі мною на сцені. Уляна заснувала свій проєкт, щаслива з Юрою. Арсен затіяв дома ремонт, вам би точно сподобалася ванна. Дуже скучила. Любимо, поважаємо і, звичайно, слухаємо.

P.s Сьогодні всі зустрічаємося у тьоті Валі. А ще, я зроблю концерт памʼяті, як Ви мені сказали уві сні! – написала виконавиця.

Ніна Матвієнко померла у віці 75 років 8 жовтня 2023 року, через два місяці після госпіталізації. Як стало відомо пізніше, у зірки української сцени онкологія була вже чотири роки. Прощання з народною артисткою України відбулося у Свято-Феодосійському монастирі у Києві, а потім у Національній філармонії. Поховали Ніну Митрофанівну на Звіринецькому цвинтарі.