У Києві затримали дівчину, яка назвала ракетну атаку "відсічю росіян українцям"

Уродженку Донеччини 2001 року народження знайшли поблизу залізничного вокзалу в закладі харчування.

t.me/novynylive

У Києві біля залізничного вокзалу затримали дівчину, яка сміялася з людей, які під час ранкової ракетної атаки Росії бігли в укриття. Про це повідомила столична поліція у телеграм-каналі.

- Під час моніторингу соцмереж поліцією було виявлено відеозапис, на якому жінка зверхньо висловлювалася щодо громадян, які прямували до укриття під час сигналу «Повітряна тривога» та вихваляла російського агресора. Поліцейські спільно зі співробітниками СБУ встановили особу та оперативно затримали її в одному з закладів харчування поблизу залізничного вокзалу, — розповіли правоохоронці.

Дівчина виявилась уродженкою Донеччини 2001 року народження. Останнім часом вона мешкала у Києві.

- Наразі правоохоронці спілкуються з жінкою, вирішується питання щодо правової кваліфікації дій зловмисниці, - додали в столичній поліції.

Раніше у телеграм-каналах з'явилося відео, на якому дівчина, яка стоїть поряд з залізничним вокзалом у Києві, каже російською мовою: “Короче, ребят, я сейчас нахожусь на вокзале. Тут, короче, россияне дают отпор украинцам, еб*шут сильно, и все, смотрите, как крысы побежали. Щирі українці…” Її затримали за годину.