У Києві пролунали вибухи – КМВА повідомила про роботу ППО

Ракетна небезпека триває.

kremlin.ru//commons.wikimedia.org

Після нічної атаки – повітряна атака у Києві тривала більше двох годин – зранку, 7 жовтня, у столиці пролунали вибухи.  Вони стались відразу після того, як в Україні оголосили повітряну тривогу через зліт МіГ-31К.

- Відмічено пуски ракет Х-47М2 "Кинджал" з носіїв МіГ-31К. В Києві працювало ППО. Перебувайте в укриттях до відбою тривоги, - прокоментували вибухи у Київській міській військовій адміністрації.

За даними КМВА, удар стався біля 08:30. Попередньо, російські війська застосували аеробалістичні ракети Х-47М2 «Кинджал» з носіїв МіГ-31К. В столиці працювало ППО.

За попередніми даними усі повітряні цілі були успішно знищені. Внаслідок ракетної атаки в двох районах столиці зафіксовано падіння уламків – в Голосіївському та Солом’янському районах.

- У Соломʼянському районі пожежа. Можливо, внаслідок падіння уламків ракети. Попередньо без потерпілих. Медики вже на місці. Інші служи прямують, - розповів мер міста Віталій Кличко.

За його даними, в Соломʼянському районі, також уламки ракети виявили на території дитсадка, біля підʼїзду одного з багатоквартирних будинків, а також на подвірʼї приватного будинку. Крім того, у тому ж Соломʼянському районі уламки ракети впали біля супермаркету.