Під Харковом у Фельдман Екопарку відкрився бал хризантем

Хризантеми у горщиках квітуватимуть аж до холодів у листопаді.

facebook.com/FeldmanEcopark

Під Харковом у Фельдман Екопарку відкрився традиційний бал хризантем. Як повідомляється на фейсбук-сторінці парку, відвідувачів чекають різноманітні фотозони з різнокольоровими квітами.

- Безумовно, нам важко та складно, як і всьому Харкову та Україні. Проте наше осіннє квіткове свято відбувається уже вдруге під час війни наперекір усім перешкодам! Ми робимо це, щоб показати ще один приклад незламності нашого рідного міста. І щоб за хорошою традицією привітати наших вчителів, подякувати їм за їхнє добре серце, терпіння та мудрість від усіх харків’ян, - наголошується у парку.

Як пише Укрінформ, до повномасштабного вторгнення були роки, коли в екопарку розміщували 10-30 тисяч квітів, додав директор. За словами озеленювачки Юлії Черненко, в екопарк з Полтавської області доставили близько тисячі горщиків з хризантемами, якими прикрасили арки, стійки та клумби. 

 Хризантеми у горщиках квітуватимуть аж до холодів у листопаді. Крім квітів, відвідувачів радують мешканці екопарку, зокрема, малеча, яка цього року з’явилася у білих тигрів і рисей.