Мадонна повідомила про смерть молодшого брата: Таких, як він, більше не буде

Брат зірки помер після тривалої боротьби із раком.

instagram.com/madonna

У родині американської співачки Мадонни горе. Не стало молодшого брата зірки Крістофера Джерарда Чикконе. Чоловік помер від раку у п'ятницю, 4 жовтня, у віці 63 років. У момент смерті поруч із ним був його коханий, британський актор Рей Такер. Про це представник Чикконе підтвердив виданню People.

Крістофер виріс разом із братами та сестрами у штаті Мічиган. Він вивчав танці в коледжі, а потім переїхав до Нью-Йорка, щоб працювати з Мадонною на ранніх етапах її кар'єри. Він був танцюристом її балету, знімався у кількох її відеокліпах, у тому числі на пісні Everybody та Lucky Star. Чикконе також був артдиректором світового турне співачки Blond Ambition у 1990 році, керував виробничим дизайном фільму The Girlie Show 1993 року, працював гардеробником і креативним консультантом своєї старшої сестри, а пізніше зайнявся дизайном інтер'єрів та письменництвом. У 2008 році випустив мемуари "Життя з моєю сестрою Мадонною" проти волі сестри, чим нашкодив репутації співачки та її тодішнього чоловіка, режисера Гая Річі. У книзі Чикконе виставляє кінодіяча гомофобом. Також він звинувачує колишнього чоловіка співачки у розладі стосунків із сестрою. У той період Мадонна привселюдно закликала шанувальників не купувати цю книгу.

Брат зірки також був дизайнером взуття, розробляв дизайни для відомих закладів на Мангеттені, знімав музичні кліпи для Доллі Партон та Тоні Беннетт, а у вільний час присвячував себе живопису. В останні роки життя Крістофер повернувся до рідного штату, бо хотів бути ближчим до родини. У 2016 році він побрався з актором Рейєм Такером.

Мадонна вже встигла відреагувати на смерть брата в соцмережах, присвятивши йому зворушливий пост. У ньому зірка подякувала родичу за любов, підтримку та їхній особливий зв'язок із самого дитинства, а також показала їхні рідкісні архівні кадри.

- Мого брата Крістофера більше нема. Він був найближчою людиною для мене так довго. Важко пояснити наш зв'язок. Але він виріс з розуміння того, що ми не такі, як усі, і що суспільство жорстоко розправлятиметься з нами за те, що ми не слідуємо статусу-кво. Ми брали одне одного за руки і танцювали крізь божевілля нашого дитинства. Насправді танець був своєрідним суперклеєм, який тримав нас разом. Відкриття танців у нашому маленькому містечку на Середньому Заході мене врятувало, а потім з'явився мій брат, і це врятувало його теж, - зазначила вона в Instagram.

За словами зірки, в останні роки у них були натягнуті стосунки, але вони змогли пробачити одне одного та налагодити спілкування.

- Мій брат був поряд зі мною. Він був художником, поетом та провидцем. Я захоплювалася ним. Він мав бездоганний смак. І гострого язика, який він іноді використовував проти мене, але я завжди прощала його. Ми разом підкорювали найвищі вершини. І борсалися на найнижчих місцях. Але якимось чином ми завжди знаходили одне одного, трималися за руки та продовжували танцювати. Останні кілька років були нелегкі. Ми не розмовляли деякий час, але коли мій брат захворів, ми знайшли шлях один до одного. Я робила все можливе, щоб він жив якнайдовше. Під кінець йому було дуже боляче. Ми знову взялися за руки, заплющили очі і танцювали. Разом. Я рада, що він більше не страждає. Таких, як він, більше не буде. Я знаю, що він десь танцює, - підсумувала співачка.

Смерть Крістофера настала невдовзі після смерті їхньої мачухи, Джоан Густафсон Чикконе, яка померла у вересні у віці 81 року. Минулого року старший брат Мадонни та Крістофера Ентоні помер від дихальної недостатності та раку горла у віці 66 років.