Кіану Рівз дебютував у професійних автоперегонах

60-річний артист під час гонки зміг піднятися до 21-го місця, але фінішував 25-м.

Matt Winkelmeyer/Getty Images

Голлівудський актор Кіану Рівз дебютував у професійних автоперегонах. 5 жовтня у штаті Індіана артист виступив за команду "Іглс Кеньйон Рейсінг" на етапі північноамериканського кубка Toyota GR Cup. Він кваліфікувався на гонку 31-м із 35 учасників. Про це повідомляє The Guardian.

Рівз брав участь у гонці за кермом автомобіля Toyota GR86 під номером 92 та абревіатурою BRZRKR – відсилка до персонажа коміксу, створеного актором у березні 2021 року.

Під час гонки 60-річний Кіану зміг піднятися до 21-го місця, але на 45-й хвилині автомобіль актора занесло на траву. На щастя, сам Рівз не постраждав. Він повернувся на гоночний трек і продовжив рух, сигналізуючи про те, що з ним усе гаразд. У підсумку артист фінішував 25-м. Друга гонка за участю актора у США запланована на 6 жовтня.

У Кіану Рівза вже є досвід участі у подібних перегонах. Раніше він змагався за перемогу в рамках Toyota Grand Prix of Long Beach серед знаменитостей і у 2009-му навіть виграв це змагання.

Кіану Рівз найбільш відомий своїми ролями у серії фільмів "Матриця", "Джон Вік", "Дракула", "Швидкість", "Адвокат диявола", "Королі вулиць", "На гребені хвилі".