Зеленський озвучив, що обговорюватиме з партнерами на "Рамштайні"

Президент зазначив, що цей тиждень може стати позитивним для нашого бачення того, як має закінчитись війна.

president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський на новому "Рамштайні", який відбудеться 12 жовтня, представить план перемоги. Про це глава держави повідомив у своєму вечірньому відеозверненні. Він зазначив, що будуть представлені чіткі, конкретні кроки для справедливого закінчення війни.

- Зараз триває робота наших команд - України та Сполучених Штатів, команд інших наших партнерів для підготовки "Рамштайну" - змістовних рішень і загалом зустрічей і переговорів наступного тижня. І тиждень цей може стати позитивним для нашого захисту, для нашого бачення того, як має закінчитись війна. Ми для цього все зробимо, на сто відсотків зробимо. Зробимо ефективно, - сказав гарант.

Зеленський також сказав, що днями відбудуться політичні консультації між командами. Урядовці, дипломати та військові будуть говорити щодо наповнення воєнних пунктів Плану перемоги.

- Це те, що може доволі швидко посилити Україну, українські позиції - наш фронт передусім. І все, що зазначено в Плані, абсолютно реально для наших партнерів. Є у світу цей ресурс посилення, який дозволить рухатись вперед за Формулою миру, - зазначив Президент.