Тіна Кароль відреагувала на чутки про її роман із бізнесменом-іноземцем

Зірка прокоментувала чутки про зміни в особистому житті.

instagram.com/tina_karol

Співачка Тіна Кароль вперше відповіла на чутки про роман із 30-річним бізнесменом-іноземцем Юрієм Арошідзе. Про зміни в особистому житті артистки раніше натякнув блогер-пліткар Богдан Беспалов. За даними з його джерел, виконавиця нібито перебуває у стосунках із чоловіком, який проживає у США. Час від часу він відвідує Україну, оскільки володіє бізнесом із виготовлення протезів та допомагає постраждалим на війні захисникам та захисникам.

У відповідь на це зірка на одному з концертів туру з гумором заявила, що пропозицію в "Дії" вона ще не отримувала.

– Це все смішно. Особливо останнє – те, з ким мене одружили. Я говорю, що в "Дії" цього не бачила, тому все підробка. На паркані теж пишуть і там нічого…, - уточнила артистка у відео, яке опублікувала в TikTok користувач nastyaprohorova23.

Після смерті чоловіка, продюсера Євгена Огіра співачка виховувала сина сама і не коментувала особисте життя. Вже понад 6 років Веніамін навчається у Лондоні та живе в українській родині, а додому приїжджає на канікули. Він, як дві краплі води, схожий на покійного батька. Торішнього серпня минулого року на згадку про чоловіка співачка повторила їхню фотосесію 2012-го разом із сином.

@nastyaprohorova23 #тінакароль ♬ оригінальний звук - Nastyaprohorova23