Приставив зброю до шиї: блогеру Ніколасу Кармі погрожували пістолетом у Полтаві

Інфлюєнсер розповів про неприємний інцидент під час зйомок у Полтаві.

instagram.com/nicolas_karma_official

На TikTok-блогера Ніколаса Карму, який здобув популярність завдяки роликам "Скільки коштує ваш look?", напали у Полтаві. Після зйомок до нього підійшла група чоловіків і, незважаючи на небажання Карми спілкуватися, вони включили камери та розпитали інфлюєнсера про його ставлення до ЗСУ. Потім один чоловік із компанії приставив пістолет до шиї Ніколаса. За словами Карми, деякі свідки інциденту також були залякані тим самим методом. На щастя, вдалося уникнути сутички і все вирішилося добре.

- Я у Полтаві і враження від міста дуже позитивні, але перейдемо до ситуації, що сталася щойно (5 жовтня – Авт.). Чую на тлі зібралася компанія здорових чоловіків, які вигукують "Карма" і далі матюки. Після закінчення мого інтерв'ю вони підходять до мене і кажуть, що хочуть запитати кілька слів. Я, звичайно, відмовляюся, тому що почув все, що вони про мене говорили до. Питання їх звучить так: "Яке ваше ставлення до ЗСУ?" Я мовчу, а вони мене далі знімають. Я сказав свою позицію, що кожен має бути в армії чи для армії. Їм цього було мало. У цей момент оператор перепідключав апаратуру і, на жаль, ці моменти не зняв. Але щоб були якісь докази, я вирішив підійти до них і поговорити з ними на свою камеру. Я попросив, щоб він подивився на мою камеру, показав своє обличчя, бо сховав його. Його друг підбіг до мене ззаду та приставив мені пістолет до шиї, як і очевидцям, які були там, - розповів у Instagram Ніколас Карма.

У коментарях пишуть, що із запитаннями до блогера чіплявся начальник Полтавського ТЦК, Олександр Логвиненко. У коментарі Суспільному представник Полтавського обласного ТЦК і СП Роман Істомін розповів, що Логвиненко справді проводив час у місті разом із сім'єю 5 жовтня.

- Він помітив чоловіка, який підходив до жінок та задавав їм різні провокативні питання. У свою чергу, він також вирішив підійти та задати два простих питання – ставлення до ЗСУ та до військової служби. При цьому він повідомив, що є офіцером ЗСУ. На відео це все є. Потім він відійшов. Ніякого конфлікту з боку офіцера не було. Але блогер підбіг до нього зі спини, вхопив за плече та почав конфліктувати відверто, застосовуючи при цьому заходи фізичного впливу, - повідомив речник.

На відео помітно, що у представника ТЦК не було пістолета, а предмет, який схожий на нього, був в іншого чоловіка, який з'явився в кадрі тільки після застосування сили до офіцера ЗСУ.

- Правоохоронці вже перевірили цей предмет – це не був бойовий пістолет і загрози життю та здоров’ю блогеру не було взагалі, - додав Роман Істомін.

 У травні цього року на Карму напали у центрі Львова, бризнувши в нього перцевим балончиком.

Ніколасу 29 років. До блогерства працював кур'єром, здобув освіту хореографа, а також записував пісні. Здобув популярність завдяки рубриці "Скільки коштує ваш look?", яку записує з перехожими на вулиці. Серед тих, хто з'являвся у його роликах, Злата Огнєвіч, Тіна Кароль, Джамала, Наталія Могилевська, Монро, а також український військовий із полку "Азов". На даний момент на акаунт Карми в TikTok підписано понад 602 тисячі користувачів, а в Instagram - 444 тисячі осіб.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Ніколас Карма (@nicolas_karma_official)