Лідія Таран привітала доньку з 17-річчям кадрами із сімейного архіву

5 жовтня донька телеведучої відзначає день народження.

Телеведуча Лідія Таран привітала дочку із 17-річчям рідкісними сімейними кадрами. У день народження спадкоємиці кореспондентка присвятила їй зворушливий пост у соцмережах, показавши знімки з архіву. На фото можна побачити, як дівчина змінювалася з роками і якою схожою на маму стала у свої 17 років. У публікації Таран зізналася, що Василина – її найкраща подруга.

- Народити собі подругу, радість, пригоди і безмежну любов - місія виконана 17 років тому. Люблю тебе, моя Василинка – більше не дитинка, - зауважила телеведуча.

Василина – дочка Таран від телеведучого Андрія Доманського, з яким вони розійшлася у 2010 році. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Лідія разом із дочкою поїхала до друзів у Францію, де почала працювати кореспонденткою 1+1 та вступила до французького вишу. Спадкоємиця зірки зараз навчається у двох школах паралельно – онлайн в українському та місцевому ліцеї. Раніше зірка ТСН зізналася, що через від'їзд частково почувається зрадницею. Ця фраза викликала дискусії в соцмережах, проте багато хто, зокрема колеги по 1+1, підтримали Таран. У червні 2022 року російська ракета потрапила до будинку, де до війни мешкала телеведуча.