Тарас Тополя відреагував на пораду Безуглої не йти в політику - "хотіла до моєї команди, їй відмовили"

Нардеп Безугла відреагувала на заяву артиста, запевнивши, що переговорів із ним не вела.

instagram.com/tarastopolia

Лідер групи "Антитіла" Тарас Тополя, який раніше заявив про свої політичні амбіції, відреагував на раду депутата Мар'яни Безуглої не "не долучатися до інтриг, які й так уже призвели до плачевних наслідків". Тополя пожартував, що Безугла хотіла приєднатися до його команди, та їй відмовили. Про це він сказав у своїх соцмережах.

- Не хотів коментувати чутки про мій похід у політику. Але якщо вже Мар'яна Безугла вийшла зі статтею і згадує мене, дає поради, то маю відреагувати. Мар'яна Безугла хотіла потрапити на мою політичну силу. Але на жаль для неї та на щастя для нас ми їй відмовили. І тепер вона хоче, щоб моя політична кар'єра добре розвивалася, тож роздає поради. Не знаю, наскільки цінні, – розповів Тополя.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Taras Topolia (@tarastopolia)

При цьому музикант запевнив, що поки що не збирається відмовлятися від концертів і йти у велику політику. Артист запевнив, що зараз його місія – світові благодійні тури та збирання коштів для ЗСУ. Він додав, що і він, і його група зараз перебувають у благодійному турі і нагадав, що вони тільки повернулися зі Штатів, де зібрали 250 тис. дол. для спецпідрозділів ГУР.

Мар'яна Безугла вже відреагувала на слова артиста. "Тарас Тополя не робив мені жодних пропозицій", - написала нардепка.