Раміна Есхакзай спростувала чутки, що стане новою радницею Офісу президента

Блогер закликала не вірити інформації про неї, яка поширюється у соцмережах.

instagram.com/raminalalala

Інтерв'юер та блогер Раміна Есхакзай спростувала чутки про те, що стане радником Офісу президента України. У соцмережах писали, що вона може зайняти місце радника Андрія Єрмака замість Дар'ї Зарівної. У коментарі програмі "Ранок з Україною" Есхакзай закликала не вірити тій інформації про неї, яка поширюється на Telegram-каналах.

- Та інформація, яка поширюється на Telegram-каналах., вона не є правдивою. Ні, це неправда. Ну, напевно, людям треба про щось писати. На жаль, у людей складається таке враження, що хтось комусь має належати. Це не так. Я не маю жодних зв'язків ані з Андрієм Єрмаком, ані з Офісом президента, - уточнила інтерв'юер.

Раніше Раміна не раз зазначала, що вона не має політичних амбіцій, жодним чином не пов'язана з політикою і працює над випусками для свого YouTube-каналу як незалежний журналіст. З початку повномасштабної війни Росії в Україні Есхакзай змінила формат і назву каналу й записує інтерв'ю з військовими експертами, бійцями з передової, військовополоненими росіянами. Вона також робила репортажі з фронту та деокупованих територій. Зокрема побувала у Бахмуті, Лимані, Харкові та на острові Зміїний.