Україна поступилася Бразилії у півфіналі чемпіонату світу-2024

Першими у грі відзначились українці.

t.me/uafukraine

Увечері в середу, 2 жовтня, у Ташкенті на шкоді "Хумо Арені" відбувся матч 1/2 фіналу чемпіонату світу 2024 року з футзалу. За путівку до півфіналу турніру боролися збірні України та Бразилії. Матч завершився перемогою останніх 3:2.

Бразильці вийшли вперед уже на 9-й хвилині. Ліно вибив м'яча з-під руки Олександра Сухова, через що суддя скасував взяття воріт. І тому перший зарахований гол удалося забити українцям на 17-й хвилині поєдинку. Ігор Чернявський змістився в центрі та пробив низом точно в ближній кут від воротаря.

На початку другого тайму бразильці зрівняли рахунок. Дієго прорвався флангом і класно прострілив у центр, м'яч від ноги Семенченко залетів у ворота. А в наступній атаці Дієго відзначився самотужки.

На 29-й хвилині збірна України зуміла зрівняти рахунок, Абакшин віддав ідеальну передачу на Корсуна, який у порожні ворота відправив м'яч. На 33-й хвилині українські гравці дуже небезпечно атакували, проте м'яч двічі влучив у штангу. На 36-й хвилині у ворота збірної України було призначено пенальті через фол, який заробив Мельник. Сухов дотягнувся до м'яча, але від руки ігровий снаряд у сітку.