Волинянка пропонувала ухилянтам за 11 тисяч євро переплисти Дністер на надувному матраці

Зловмисницю затримали під час отримання грошей.

t.me/kyiv_pro_office/4734

Прокуратура Києва повідомила про підозру 48-річну мешканку Волинської області, яка разом зі спільниками організувала схему незаконного переправлення осіб через державний кордон України за гроші. За 10-11 тисяч євро жінка пропонувала чоловікам мобілізаційного віку суходолом поза пунктом пропуску за допомогою провідників або на матраці через річку Дністер потрапити до Республіки Молдова. Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

- Досудовим розслідуванням встановлено, що жінка на автомобілі забирала військовозобов’язаного чоловіка з будь-якого місця України. Вона везла його до прикордонної зони в Чернівецькій області, де надалі "клієнту" пропонувала спосіб незаконного перетину кордону на вибір: або суходолом поза пунктом пропуску за допомогою провідників, або на матраці через річку Дністер до Республіки Молдова, - йдеться у повідомленні.

Жінку затримали під час отримання 11 тисяч євро. Їй повідомили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Встановлюються інші учасники незаконної схеми перетину кордону.