У Мустафи Найєма нова робота — вперше за десять років не держслужба

Ексголова Держагентства відновлення став радником американсько-британського антикорупційного проєкту Pro-Integrity.

facebook.com/Mustafanayyem

Мустафа Найєм знайшов нову роботу. Уперше за десять років він буде не на державній службі. Про це ексголова Державного агентства відновлення України повідомив у своєму фейсбуці.

- Я приєднався до команди Promoting Integrity in the Public Sector Activity (Pro-Integrity) у ролі Старшого радника з питань боротьби з корупцією та відновлення інфраструктури. Проєкт фінансується урядами США та Великої Британії й спрямований на підвищення спроможності державних антикорупційних органів, зміцнення механізмів запобігання корупції в органах місцевого самоврядування та впровадження стандартів прозорості та підзвітності в процесі відновлення інфраструктури, — написав він.

Найєм зазначив, що почав працювати на державній службі у 2014 році — після десяти років в журналістиці.

- Наразі я завершив роботу у державній службі. Але досвід, який я отримав, буде безцінним в моїй нинішній ролі у команді Pro-Integrity, де я зосереджуся на розробці та впровадженні ефективних механізмів боротьби з корупцією, забезпеченні прозорості у відновленні інфраструктури та підвищенні спроможності державних і місцевих органів влади, — розповів він.

Мустафа Найєм не виключив повернення на державну службу в майбутньому.

Мустафа Найєм — ексголова Державного агентства відновлення, колишній народний депутат, ексзаступник гендиректора "Укроборонпром" з питань управлінням активами та державного оборонного замовлення та колишній заступник міністра інфраструктури.