Блогер Ніколас Карма запитав у мера Львова, скільки коштує його "лук": Нічим не здивував

Глава міста розповів, скільки коштує його одяг.

скріншот відео

Блогер та співак Ніколас Карма розпитав у мера Львова Андрія Садового "скільки коштує його look". За словами глави міста, він вийшов на прогулянку у куртці вартістю 3650 грн, у взутті від українського виробника за 1500 гривень та брюках за 49 євро (2246 гривень).

- Я вас нічим не здивував, – наголосив Садовий.

Мер міста також попросив блогера підтримати збирання коштів для військових від Львівської міської ради спільно з фондом "Повернись живим". Мета - зібрати 200 мільйонів гривень на закупівлю важкої зброї, транспорту, дронів та РЕБ для чотирьох бригад ЗСУ.

Ніколасу 29 років. До блогерства працював кур'єром, здобув освіту хореографа, а також записував пісні. Здобув популярність завдяки рубриці "Скільки коштує ваш look?", яку записує з перехожими на вулиці. Серед тих, хто з'являвся у його роликах: Злата Огнєвіч, Тіна Кароль, Джамала, Наталія Могилевська, Монро, а також український військовий із полку "Азов". На даний момент на акаунт Карми в TikTok підписано понад 602 тисячі користувачів, а в Instagram - 439 тисяч осіб.

Раніше через відео блогера у соцмережах вибухнув скандал. В одній з дівчат, у якої Карма питав, "скільки коштує їхній look", журналісти впізнали співробітницю Львівської митниці Юлію Дригу. На відео дівчина розповіла про свої брендові речі, загальна вартість яких становить 8000 доларів. Згідно з декларацією, чиновниця у 2023 році заробила 180 тисяч гривень. Після скандалу в мережі Дрига зателефонувала журналістам і сказала, що годинник Cartier є копією, а сумка Louis Vuitton – зі старої колекції. Львівська митниця звільнила Дригу того ж дня і попросила Національне агентство із запобігання корупції перевірити її на предмет незаконного збагачення.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ніколас Карма (@nicolas_karma_official)