Андрій Джеджула спростував чутки, що приєднався до лав ЗСУ

Шоумен приєднався до добровільного підрозділу, який займається патрулюванням неба у Києві.

instagram.com/djedjula

Телеведучий Андрій Джеджула відреагував на чутки, що він вступив до лав ЗСУ. Напередодні  шоумен опублікував у Instagram пост, розповівши, що найближчі 2 тижні перебуватиме на тренуваннях та підготовці, оскільки планує захищати українське небо.

Користувачі соцмереж вирішили, що чоловік поповнив ряди військовослужбовців, однак у коментарі виданню Фокус Джеджула спростував цю інформацію. За його словами, він приєднався до добровільного підрозділу, який займається патрулюванням неба у Києві та збиває "шахеди".

- Я якраз на заняттях! Так я приєднався до добровільного підрозділу, я не впевнений, чи можу назви говорити якусь! І я хотів би, щоб колеги журналісти не перебільшували із заголовками! Я залишаюся працювати ведучим новин на телеканалі Київ 24 і займатися волонтерською діяльністю, благодійними концертами та аукціонами, як і раніше, але в моє життя додасться ще й додатковий функціонал посмішні бойові чергування у мобільних групах нашого підрозділу захисту неба разом із моїми новими побратимами з різних сфер громадянського життя! Зараз за наказом спрямовано обов'язкове двотижневе навчання! Якось так! – уточнив Джеджула.

Джеджулі 49 років. З 2020 року він був одним із ведучих телеканалів "ДІМ" та UATV. Згодом став ведучим телеканалу "Київ". У нього є двоє дітей: старший син від стосунків зі співачкою Сантою Дімопулос та трирічна донька від ексдружини Юлії Леус.