Укрпошта випустила марку, частина коштів з продажу якої піде на ЗСУ

Марка «Під покровом Богородиці» створена спеціально до свята Покрови та Дня захисників і захисниць України.

t.me/igorsmelyansky

Укрпошта 1 жовтня випустила на честь свята Покрови та Дня захисників і захисниць України спеціальну марку. Вона називатиметься «Під покровом Богородиці» і є сильним символом захисту та віри для усіх, кому це відгукується, повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський.

- Кожного року повномасштабної війни ми думаємо, якою має бути марка, яка відзначить цей день. Сьогодні думки всіх українців часто там – на Покровському напрямку. Тож саме там, як і по всій країні, сьогодні відбудеться урочисте погашення. А сама марка називатиметься «Під покровом Богородиці». Це сильний символ захисту та віри для усіх, кому це відгукується, - зазначив голова Укрпошти.

За його словами, на марці зображена Пресвята Богородиця, яка своїм омофором огортає та захищає тих, хто зараз на передовій боронить нашу землю. Образ, створений талановитим художником Олександром Охапкіним, відображає глибокий зв’язок між українськими воїнами та їхньою духовною покровителькою.

- Ця марка, звісно ж, має бути з благодійним компонентом, тож 5 гривень з продажу кожної підуть на підтримку Збройних сил України. Марка відсьогодні доступна в нашому інтернет-магазині та у відділеннях по всій країні, - підсумував Смілянський.