Блогер Вікторія Маремуха прокоментувала чутки про розлучення з чоловіком-французом

Пара не розлучилася, але живе окремо, оскільки перебуває у вільних стосунках.

instagram.com/vicky_mare

Український інфлюенсер та актриса Вікторія Маремуха прокоментувала чутки про розлучення з чоловіком - французьким бізнесменом Луї Белле. Напередодні у соцмережах блогер опублікувала серію фото з дворічним сином та коханим, але у пості написала, що вони з чоловіком живуть окремо. Пара навіть «склала графік», щоб спільно проводити час із нащадком.

- Попри те що ми живемо окремо, ми зробили графік так, щоб однаково виховувати і бачитися з Лукою. А ще обовʼязково проводити час всі разом. Для Луки це дуже важливо, – наголосила Вікторія.

У коментарі "Фокусу" представники блогера повідомили, що пара не розлучилася, але живе окремо, оскільки перебуває у вільних стосунках. Більше вдаватися у подробиці особистого життя у команді Вікторії Маремухи не захотіли.

- У них вільні стосунки із чоловіком. Вікторія протягом усього часу про це говорить та показує. Загалом так, вони мешкають окремо, проте можуть і тижнями разом жити, – уточнили у команді актриси.

Сама Маремуха пізніше опублікувала новий пост, де заявила, що наразі не готова говорити про зміни в особистому житті.

- Хай там як, думайте, що вам заманеться. Ваше життя. А ділитися особистим буду тоді, коли захочу. А може, і не захочу. Це вже як мої кордони вирішать, – зазначила вона в Instagram.

Раніше Вікторія зізналася, що у 2020 році у них із Луї сталася криза, проте їм вдалося відновити стосунки. За рік пара одружилася. У вересні 2022-го блогер народила сина, якого закохані назвали Лукою. У своїх інтерв'ю Маремуха неодноразово розповідала, що вони з чоловіком дотримуються вільних стосунків. Йдеться про можливість кожного з партнерів мати інтрижки на стороні з вимогою, щоб ці стосунки тривали не більше ніж 2-3 місяці.

Вікторії Маремусі 35 років. Вона інстаблогер (понад 543 тисячі підписників) та фіналістка шоу "Супермодель по-українськи-2". Після участі у проєкті знімалася у серіалі "Київ вдень і вночі", працювала на телебаченні в ранковому шоу "Ранок з Україною" та зіграла одну з головних ролей у фільмі "Любов і блогери".