Єрмак пообіцяв, що План перемоги представлять українцям, але деякі деталі залишаться закритими

Керівник Офісу президента додав, що громадяни України зрозуміють необхідність приховування певних аспектів плану. 

кадр з t.me/ermaka2022

Ініційований президентом Зеленським План перемоги України представлять для ознайомлення суспільству. Але низка деталей даного документа залишиться закритою, заявив в ефірі телемарафону  "Єдині новини" керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Він наголосив, що план президента після презентації Західним партнерам, як і було обіцяно, буде представлений українцям, але певні положення документа залишаться у секреті. За словами Єрмака, частина етапів плану перемоги мають "чутливий характер" й мають бути поки у таємниці з метою не розкриття інформації російським загарбникам.

- Все що стає публічним, чують не тільки у нас в країні, це чує і ворог. І тому безумовно деякі деталі цього плану є закритими. Але ви знаєте, важливо реалізацію цього плану побачити на ворожій території, - сказав Єрмак.

Керівник Офісу президента додав, що громадяни України зрозуміють необхідність приховування певних аспектів плану перемоги, оскільки український народ "дуже розумний й часто краще за політиків розуміє ситуацію".