Помер Джон Ештон, зірка "Поліцейського з Беверлі-Гіллз"

Артиста не стало на 77-му році життя.

Leon Bennett/Getty Images

Американський актор Джон Ештон, який зіграв у серії фільмів "Поліцейський із Беверлі-Гіллз", помер у віці 76 років. Інформацію про смерть артиста підтвердив його менеджер Алан Сомерс у коментарі TMZ.

- Джон залишив після себе спадок любові, відданості та служіння. Його пам'ять назавжди залишиться у пам'яті його дружини, дітей, онуків, а також брата, сестер, розширеної родини та всіх, хто його любив. Вплив Джона на світ пам'ятатимуть і відзначатимуть ще багато поколінь, - зазначив уявити актора.

Сім'я не стала розкривати причину смерті Ештона, але на згадку про актора попросила шанувальників зробити пожертвування коштів на користь хоспісу Pathways.

Джон народився в 1948 році Спрингфілд, штат Массачусетс. Він навчався у коледжі Дефіанс в Огайо та закінчив театральну школу Університету Південної Каліфорнії. За 50 років роботи у Голлівуді зіграв у більш ніж 200 проєктах. Найбільшу популярність йому принесла роль детектива Джона Таггарта у картині "Поліцейський із Беверлі-Гіллз". Вперше він зіграв цього персонажа в 1984-му, а влітку цього року з'явився у четвертій частині фільму, прем'єра якої відбулася на Netflix.

Його також знають по ролі Марвіна у картині "Встигнути до опівночі", фільмам "Бувай, дитинко, бувай", "Кінг-Конг живий" та "Останній курорт".

У артиста залишилися дружина Робін Гой, з якою він прожив у шлюбі 24 роки, а також п'ятеро дітей та онуки.