У Росії пролунали вибухи в районі військового містечка в Єйську, де знаходиться аеродром

Низка російських регіонів зазнала вночі атаки БПЛА.

Pixabay

У Єйську Краснодарського краю Росії пролунали звуки вибухів біля воєнного містечка. Там розташовано аеродром, на якому базується Військово-морський флот. Про це пишуть низка російських телеграм-каналів Astra.

- Користувачі в групах Єйська і Краснодарського краю розповідають про вибухи біля військового містечка, де також знаходиться аеродром ВМФ РФ - там базується 859-й Центр бойового застосування та переучування льотного складу морської авіації ВМФ РФ і 190-й навчальний змішаний авіаційний полк ВМФ. йдеться у повідомленні.

Губернатор Краснодарського краю РФ Веніамін Кондратьєв заявив про атаку нібито українських безпілотників. З його слів, постраждалих немає. На місці працюють співробітники екстрених служб, територія оточена. https://t.me/kondratyevvi/7816

- У селі Шабельське Щербинівського району придушений силами РЕБ безпілотник при падінні врізався в дерево і вибухнув - від вибухової хвилі біля будинку, що стоїть поблизу, вибило вікна і двері, уламками пошкодило автомобілі, - повідомив російський чиновник.

Про вибухи також повідомили мешканці Ростовської області РФ. Глава регіону Василі Голубєв стверджує, що російське ППО знищило 18 дронів. Про атаку БПЛА повідомила і влада Воронезької області. У соцмережах уже з'явились відео з кадрами наслідків вибухів.