Росіяни влаштували масовану атаку на Запоріжжя – влучили у багатоповерхівку, є поранені

У місті почалися пожежі у кількох місцях.

Війська Росії атакують Запоріжжя, городяни повідомляють про сильні вибухи. В результаті постраждали вже11 людей. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Іван Федоров у своєму Телеграм-каналі.

- Росіяни масовано атакують Запоріжжя. Потрапили житловою забудовою. Зчинилося кілька пожеж. Частково зруйновано багатоквартирний будинок. Попередньо п'ятеро поранених. Усі деталі уточнюються, – написав чиновник.

Федоров зазначив, що атака продовжується - окупанти продовжують завдавати ударів. У зв'язку з цим він закликав людей не залишати укриття. У місті повітряну тривогу ще не знімали. Пізніше глава ОВА уточнив, що росіяни завдали по Запоріжжю понад 10 ударів завдали росіяни по Запоріжжі. Зруйновано багатоповерхівку та приватні будинки. Під завалами можуть бути люди.

Пізніше у Запорізькій ОВА повідомили, що рятувальникам вдалося витягнути з-під завалів жінку. Постраждалу госпіталізували. Про її стан наразі не уточнюється.

- З-під завалів багатоповерхівки рятувальники дістали жінку. Її доправили до лікарні. Медики надають усю необхідну допомогу, – написав голова відомства Іван Федоров.

Станом на 10.30 кількість поранених у Запоріжжі зросла до 11 осіб. Постраждали двоє чоловіків та дев'ять жінок, старшою з яких 83 роки. У лікарні зараз троє людей, вісім від госпіталізації відмовилися.