ГУР ліквідувало полковника Коломейцева, причетного до ударів БпЛА по Україні

Він був безпосередньо причетний до повномасштабного вторгнення Росії та скоєння військових злочинів.

facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

У ніч на 27 вересня в Московській області було ліквідовано полковника російської армії Олексія Коломейцева, який очолював 924-й державний центр безпілотної авіації російської армії. Він був причетний до військових злочинів проти України, повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони.

- 51-річний коломейців керував 924 державним центром (в/год 20924) безпілотної авіації міністерства оборони РФ, який займається підготовкою фахівців із бойового застосування безпілотників, зокрема «шахедів», а також персоналу з обслуговування БПЛА. Окупант безпосередньо причетний до повномасштабного вторгнення Росії та скоєння військових злочинів проти України. ГУР МО України нагадує ― за кожен військовий злочин буде справедлива відплата, - зазначили у розвідці.

У ГУР зазначили, що ліквідація злочинця відбулася у Московській області, у місті Коломна. ГУР не розкриває подробиці, але раніше ЗМІ з посиланням на свої джерела написали, що його усунули в результаті спецоперації, організованої місцевим рухом опору, що діє проти кремлівського режиму, у співпраці з ГУР.