Прем'єр-міністр Грузії виправдався за банери про війну в Україні: Ми уникли цього для нашої країни

Грузинська сторона вважає, що "суспільство має добре розуміти, якою є ціна війни".

facebook.com/tabula.ge

Банери про війну в Україні, які використовувала для передвиборчого піару партія "Грузинська мрія", що править у Грузії, містять посилання про наслідки війни в цілому. Про це заявив прем'єр-міністр країни Іраклій Кобахідзе, пише "Эхо Кавказа".

- Я пам'ятаю, що українці активно використовували ці кадри з різними цілями, в тому числі й з гумористичними, але це інше питання. Сьогодні ми говоримо про наслідки війни загалом і про те, чого ми уникли для нашої країни у 2022-2023 роках і чого слід уникати. Це найголовніше, виходячи із цих парламентських виборів і після виборів, - сказав глава грузинського уряду.

Кобахідзе зазначив, що події, які відбуваються в Україні, є неприйнятними. Коментувати реакцію МЗС на використання фото постраждалих українських міст у передвиборчому піарі він відмовився. Також прем'єр Грузії впевнений, що "суспільство має добре розуміти, якою є ціна війни".

- Що стосується порівняння війни та миру, то для суспільства принципово важливо зробити правильний вибір, зображений на цих банерах, якого ми досягаємо ціною дуже великої боротьби, у тому числі у 2022-2023 роках. Нашу країну спіткала б така само доля, якби ми не вчинили правильно. Деякі люди збираються зробити те саме навіть після цих парламентських виборів. Якщо, не дай Боже, і суспільство ухвалить неправильне рішення, - наголосив він.