У Києві стався скандал з чиновником Нацбанку - погрожував пістолетом бійцю ЗСУ

Потерпілий стверджує, що чиновник був п'яний.

facebook.com/lozovskaya.elena.9/

Правоохоронці порушили кримінальну справу за двома статтями Кримінального кодексу через скандал за участю керівника управління по роботі з проблемними активами Національного банку. За версією слідства, Павло Поляруш погрожував розправою білоруському добровольцю Андрію Трацевському. Про це повідомила пресслужба поліції Києва у коментарі "УНН".

- Зареєстровано два кримінальні провадження: частина 1 статті 129 КК України – це загроза вбивством - і частина 1 статті 125 КК України (заподіяння легкого тілесного ушкодження). Це за фактом дорожнього конфлікту, де водій автомобіля Lexus (Павло Поляруш) перебував за кермом у нетверезому стані. Він перегородив проїзд іншому учаснику - водієві Ауді (Андрію Трацевському), і у них стався конфлікт, - повідомили у поліції Києва.

Як пише видання, Поляруш міг перебувати за кермом автомобіля, яке нібито належить його дружині - дочці заступника глави Офісу президента Ірини Мудрої Катерині Шатровій. У поліції підтвердили, що чиновник відмовився від тестування на вміст алкоголю в крові. Також правоохоронці вилучили зброю.

– І ще на водія Lexus (Павла Поляруша. – Ред.) інспектори патрульної поліції склали протокол 130 – "Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння", – наголосили у відомстві.

Йдеться про інцидент, що трапився на дорозі біля одного з житлових комплексів Києва. Білоруський доброволець Андрій Трацевський заявив, що Павло Поляруш перекрив рух, після чого між чоловіками почалася бійка. За його словами, чиновник НБУ нібито погрожував прострелити йому ногу з нагородного пістолета та "всіх купити". Також боєць стверджує, що Поляруш нібито образливо висловлювався щодо білоруських добровольців.