Росіяни завдали удару по відділу поліції у Кривому Розі, є загибла та поранені

Окупанти продовжують завдавати ударів по мирному місту.

t.me/dsns_telegram/33098

У Кривому Розі Дніпропетровської області пролунали вибухи після оголошеної повітряної тривоги. Російська армія завдала ракетного удару по будівлі поліції. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції.

- Близько 9:15 ворог завдав ракетного удару по районному управлінню поліції. Наразі відомо, що внаслідок влучання є постраждалі. Під завалами можуть бути люди. Руйнувань зазнала адміністративна будівля, пошкоджено приватні будинки, розташовані поруч, - наголосили у поліції.

Пізніше голова міської військової адміністрації Олександр Вілкул уточнив, що з-під завалів зруйнованої ракетою будівлі дістали тіло загиблої жінки. Станом на 13.00 кількість поранених вже досягла 6 осіб. За його словами, під завалами монут перебувати ще троє людей.

- На жаль, під завалами знайшли загиблу людину. Жінка. Троє поранених – чоловіки 1978, 1979 та 1986 р.н. - були оперативно доставлені до лікарень міста (черепно-мозкові травми, різані рани, переломи). Поки що всі троє в стані середньої тяжкості, лікарі роблять все необхідне. Ще троє постраждалих чоловіків отримали допомогу на місці, лікуватимуться амбулаторно під наглядом медиків, - написав він.

За словами Вілкула, в результаті ракетної атаки в місті постраждали також 23 приватні будинки і 3 багатоповерхівки. Також руйнування отримали навчальний заклад та понад 80 автомобілів. Для ліквідації наслідків задіяно всі оперативні та комунальні служби.