Джамала показала фото з молодшим сином та розповіла про складнощі багатодітного материнства

Артистка зізналася, що їй нелегко поєднувати роботу з вихованням дітей.

instagram.com/jamalajaaa

Співачка Джамала у соцмережах показала рідкісний знімок із молодшим сином та розповіла, з якими складнощами стикнулася після появи третьої дитини. На фото зірка позує у костюмі в смужку з 3-місячним Алімом на руках.

У пості Instagram артистка зізналася, що раніше їй здавалося, що вона була готова до появи ще одного малюка, адже вже має двох хлопчиків. Однак через війну в Україні з постійними тривогами, обстрілами та відключеннями світла материнство дається нелегко.

Особливо складно Джамалі поєднувати роботу з вихованням дітей. Якщо раніше співачка могла їздити на гастролі з новонародженими синами, то сьогодні насамперед їй потрібно підлаштовуватись під графік Аліма.

- Мій третій синочок. Здавалося б, досвіду вже мало бути більше і легше з третьою дитиною, але ні. У наших реаліях з’явилися нові завдання з зірочкою: війна, постійні тривоги, відключення світла тощо. Зі старшими малими я їздила, літала на гастролі: доїхав до "Борисполя", "Жулян" - і вжух - на місці… А зараз? Самі знаєте, до концертного майданчика за кордоном 2-3 дні лише дороги, – зазначила Джамала.

Джамала втретє стала мамою 24 травня. У артистки та її чоловіка Бекіра Сулейманова також є ще двоє синів - шестирічний Емір-Рахман і чотирирічний Селім-Гірай. З весни 2022-го старші діти зірки мешкали з її сестрою в Туреччині, а пізніше – з батьками чоловіка у Польщі. Однак через два роки після початку повномасштабної війни Джамала повернула дітей до України.