Світоліна показалася в лікарняній палаті після операції

Спортсменка пережила операцію на стопі через травму, яка вплинула на її результати у 2023 та 2024 роках.

instagram.com/elisvitolina

Українська тенісистка та багаторазова учасниця турнірів Великого шолома Еліна Світоліна показалася в лікарняній палаті. Спортсменка опублікувала в соцмережах кадри, де зображена з перебинтованою ногою і на кріслі колісному в компанії чоловіка Гаеля Монфіса. За словами Світоліної, вона пережила операцію на стопі, яку давно відкладала.

– Привіт усім. На жаль, мій сезон 2024 року тепер в історії, тому що сьогодні мені зробили операцію на нозі, щоб виправити давню проблему, яку я намагався впоратися протягом усього цього року. Це та сама проблема, яка закінчила мій сезон у 2023 році і заважала мені більшу частину 2024 року. Впоратися з нею стало складніше, і вона все більше впливає на мене, причому не тільки на теніс і тренування, а й на повсякденне життя. АЛЕ ТЕПЕРЬ... Я рада можливості зосередитися на своєму відновленні та повернутися ще сильнішою, ніж раніше, - уточнила тенісистка.

Еліна наголосила, що зараз увесь свій час присвятить відновленню та пообіцяла у 2025 році знову вийти на корт.

- Я маю намір зробити все можливе, щоб повернутися на корт і виступати на найвищому рівні. Я хочу подякувати всім вам за підтримку та підбадьорення в цей непростий час. Ваше кохання та позитив означають для мене дуже багато, і я з нетерпінням чекаю зустрічі з усіма вами на кортах у 2025 році. З великою любов'ю, – написала вона.

Світоліна - найуспішніша українська тенісистка, бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 р. у Токіо. У липні 2021 року уродженка Одеси вийшла заміж за французького тенісиста Гаеля Монфіса, а в жовтні наступного року народила доньку Скай Монфіс.

Напередодні спортсменка відзначила своє 30-річчя гучним святкуванням у Києві, на яке запросила близьких друзів та колег: Андрія Шевченка, Лесю Нікітюк, Сергія Жадана, Жана Беленюка, Сергія Притулу, Андрія Бєднякова та інших.