Не буде мін - втратимо Покровський напрямок! - військова кореспондентка ТСН обурилась ситуацією на фронті

Юлія Кирієнко — військова кореспондентка, на лінії фронту працює з 2014-го, висвітлює події на передовій у гарячих точках

Криком душі став допис військової журналістки ТСН Юлії Кирієнко-Мерінової у Facebook, який вже отримав сотні репостів.

Юлія Кирієнко — військова кореспондентка, на лінії фронту працює з 2014-го, висвітлює події на передовій у гарячих точках. Чоловік Юлії захищає Україну в лавах ЗСУ з перших днів війни. У березні 2022 року його нагородили медаллю "За мужність". Саме він розбив голову колони ворожих танків, яка йшла на Бровари на початку повномасштабного вторгнення. У тому ж березні 2022 року знімальна група з Юлією Кирієнко потрапила під ворожий обстріл на півночі Київщини.

- Де буде лінія фронту без Покровська та Селидового, а заразом і Вугледару? У нас немає мін. "Чому ви про це мовчите в своїх ефірах? " - сказав мені один командир підрозділу напередодні, - звертається до публіки журналістка. - Фронт переживає снарядний голод. Такої ситуації з мінами, як зараз, не було ніколи, кажуть мені воїни. А Міноборони шо? Так, крайній рік обійшлися без корупційних скандалів на кшталт яєць по 17 гривень. Зате інші контракти на закупівлю зброї виконуються щонайбільше на 10%.